Почитувани,

Македонската академија на науките и уметностите има чест да Ве покани на промоција на книгата:

ОД ПИРИН ДО СКОПЈЕ
од акад. ИВАН КАТАРЏИЕВ

Поздравно обраќање:
акад. Таки Фити,
претседател на МАНУ

Промотор:
проф. д-р Драги Ѓоргиев,
доп. член на МАНУ

Амфитеатар на МАНУ, 16 октомври (вторник) 2018 година, 12 ч.

Поканата за промоцијата може да ја погледнете: ТУКА.

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук