N/A

Кочо Рацин

Бранко Конески

бронза

висина 62см

1999

N/A

Св. Лидија од Македонија

Томе Серафимовски

"фигура, бронза"

80х25х20см

2008

N/A

Композиција монолог

Петар Хаџи Бошков

11 скуплтури, бел мелен камен

висина 27см

/


ПРЕБАРУВАЊЕ

Generic placeholder image