N/A

Цртеж 8

Томе Серафимовски

различни техники

/

/

N/A

од серијалот Етно приказни

Драги Хаџи-Николов - Аџи

масло на платно

68x78см

/

N/A

Ѓерѓ Кастриоти Скендербег

Томе Серафимовски

"портрет, бронза"

82х35х40см

2005


ПРЕБАРУВАЊЕ

Generic placeholder image