Почитувани,

По повод одбележувањето на 25-годишнината од приемот на Република Македонија во Обединетите нации и 100-годишнината од раѓањето на првиот претседател на Република Македонија Киро Глигоров, Македонската академија на науките и уметностите и Дипломатскиот клуб – Скопје, имаат чест да Ве поканат на промоција на Зборникот

„ЗА И ОД КИРО ГЛИГОРОВ“

МАНУ – Свечена сала 17 април (вторник) 2018, во 12 часот

Поканата за промоцијата на зборникот може да ја погледнете: ТУКА.

Facebook

Contact

Macedonian Academy of Sciences and Arts
Bul. Krste Misirkov, 2, P.O. Box 428
1000 Skopje, Republic of Macedonia
Phone: ++389 (0)2 32 35 400
Fax:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk/en