Контакт

Македонска академија на науки и уметности

Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје,
Република Македонија

Тел. ++389 (0)2 32 35 400
Факс. ++389 (0)2 32 35 500

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Истражувачки центар за енергетика, информатика и материјали
Тел. ++389 (0)2 32 35 423
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Истражувачки центар за генетски инженеринг и биотехнологии
Тел. ++389 (0)2 32 35 411
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  

Лексикографски центар
Тел. ++389 (0)2 32 35 530
Факс. ++389 (0)2 32 35 531
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Истражувачки центар за ареална лингвистика
Тел. ++389 (0)2 32 35 400
Факс. ++389 (0)2 32 35 500
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  

Центар за стратешко истражување
Тел. ++389 (0)2 32 35 540
Факс. ++389 (0)2 32 35 541
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.