Промоција на книгата „ОД АРХИВАТА НА МАКЕДОНСКОТО ЛИТЕРАТУРНО ДРУШТВО „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ““ од авторот Иван Трпоски.
Промоцијата ќе се одржи на 28 јули 2023 година (петок), во 11 часот во Амфитеатарот на МАНУ.