Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“ при МАНУ во соработка со Министерството за финансии на Република Северна Македонија и Секретаријатот за европски прашања на Владата на Република Северна Македонија, организира научна конференција на тема:
ЗАБРЗУВАЊЕ НА ПРОЦЕСОТ НА ПРИСТАПУВАЊЕ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ: КЛУЧНИ ПРЕДИЗВИЦИ И ПРИОРИТЕТИ

 

Конференцијата ќе се одржи на 22 јуни (четврток) 2023 година, во просториите на МАНУ со почеток во 10 часот.

 

Агенда за настанот.

Книга на апстракти.