++389 (0)2 32 35 400

Соопштение за научно-стручна расправа: Како до најсоодветен модел за финансирање на високото образование и научноистражувачката дејност

Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“ при МАНУ, во рамките на активностите за реализирање на Програмата за работа за 2024 година, и пошироко во рамките

Прочитај повеќе »

Соопштение за склучен Меморандум за соработка ЦСИ „Ксенте Богоев“ и Факултет за бизнис и економија при Универзитетот на Југоисточна Европа – Тетово

На ден 15 февруари 2024 година, Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“ при МАНУ и Факултетот за бизнис и економија при Универзитетот на Југоисточна Европа

Прочитај повеќе »