++389 (0)2 32 35 400

Фотографиите од јавната презентација на Анализата на празнини и недостатоци одржана на 27 јануари 2021

Анализата на празнините и недостатоците- предизвици и можности за институционалната и правната рамка на животната средина
Документот за јавни политики: Како до ефикасна и ефективна еколошка правда?

Инфорграфик – Државен инспекторат за животна средина, 19 март 2021
Линк за инфографик 1
https://www.cpia.mk/media/main/2021/03/20210319135402.jpg
Линк за инфографик 2
https://www.cpia.mk/media/inline/2021/03/135501budget_texture-01.jpg 

Видео за Документот за јавни политики:
Како до ефиксана и ефективна еколошка правда?
Новинарски стории:
Како до ефикасна и ефективна еколошка правда?
Депонија Русино- Патот до интегрирано собирање и управување со отпад во Полошкиот регион
ГАП анализа на англиски јазик