Почитувани,

Истражувачкиот центар за културно наследство „Цветан Грозданов“, при Македонската академија на науките и уметностите има чест да Ве покани на

НАУЧЕН СОБИР
Охрид и Балканот, археолошки погледи

По повод 80-тиот роденден на академик Вера Битракова Грозданова

4-5 октомври 2019 г., Куќа Уранија, Охрид

Поканата и програмата за Научниот собир може да ги погледнете: ТУКА