Untitled logo

Почитувани,

Македонската академија на науките и уметностите и Балканскиот институт за вера и култура Ве покануваат на научната конференција под наслов:

БИБЛИЈАТА И КНИЖЕВНОСТА

Поздравни обраќања при отворањето на конференцијата ќе одржат академик Таки Фити, претседател на МАНУ и академик Катица Ќулавкова, раководител на Проектот.

Скопје, МАНУ, 20-21 април 2017 (четврток и петок), 10:00 часот.

Работни јазици: македонски и англиски.

Програмата на научната конференција може да ја погледнете: ТУКА

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk

Фејсбук