Почитувани,

Македонската академија на науките и уметностите и Мирослав Масин Ве покануваат на отворањето на изложбата

Подобро на гранка одошто заглавен во лифт

на Мирослав Масин

Ликовен салон на МАНУ, вторник 26 ноември 2019 година во 19 часот

Поканата за изложбата може да ја погледнете: ТУКА

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk