Untitled logo

Почитувани,

Центарот за стратегиски истражувања при Македонската академија на науките и иметностите ја има честа да Ве покани на отворањето на првото издание на Охридската школа на природното право на тема: „ДЕМОКРАТИЈА И ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО“ која ќе се одржи во периодот од 19-25 јуни 2017 година во научниот и уметнички центар „Уранија“ во Охрид и на која учество ќе земат еминентни домашни и странски професори и стручњаци и студенти од сите универзитети и факултети во државата, односно е предвидено научно оспособување и усовршување на 20 студенти на постдипломски студии (втор циклус на студии) и 5 студенти на докторски студии (трет циклус на студии) од правните факултети универзитети во државата.

Агендата на активностите на школата може да ја погледнете: ТУКА