Untitled logo

Македонската академија на науките и уметностите, во заедничка организација со Мисијата на ОБСЕ во Скопје, на 16 ноември 2017 година (четврток), го одбележи Меѓународниот ден за толеранција.

Темата на овогодинешната меѓународна конференција беше „Правото на младите да живеат во свет на толеранција“.

Програмата на Конференцијата може да ја погледнете: ТУКА.

Фотографии од настанот:

Контакт

Академија на науките и уметностите на Република Северна Македонија – МАНУ
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук