Почитувани,

Македонската академија на науките и уметностите има задоволство да Ве покани на промоција на изданија во чест на првиот претседател на МАНУ академик Блаже Конески

Епоха Блаже Конески од академик Георги Старделов
Блаже Конески. Чествувања по повод јубилејот 50 години МАНУ,
приредувач академик Луан Старова
Критички изданија за Блаже Конески,
во редакција на академик Милан Ѓурчинов

 

Свечена сала на МАНУ, 19 декември (среда) 2018, 12 часот

Поканата и агендата за промоцијата може да ги погледнете: ТУКА.

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук