Почитувани,

МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ има чест да Ве покани на промоција на изданието на МАНУ

ИСТОРИСКИТЕ ОСНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА 
АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ

од Блаже Ристовски

Амфитеатар на МАНУ, 5 јуни (вторник) 2018 година, 11 часот.

Поканата за промоцијата може да ја погледнете: ТУКА.

 

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук