Македонската академија на науките и уметностите на 23 февруари (среда) 2022 година, во 12 часот, го одржа Редовното годишно собрание на МАНУ.

Експозето на претседателот на МАНУ, акад. Љупчо Коцарев, поднесено на Редовното годишно собрание на МАНУ можете да го видите тука.

Фотографии од настанот: