Македонската академија на науките и уметностите има чест да Ве покани на Свечен собир по повод 190 години од раѓањето на Григор С. Прличев.

Собирот ќе се одржи во Свечената сала на МАНУ, на 4 март (среда) 2020 година, во 12 часот.

Програмата за настанот можете да ја погледнете овде.

Фотографиите од настанот можете да ги погледнете овде.

 

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk