Untitled logo

На 17 мај 2017 година, во организација на Истражувачкиот центар за генетско инженерство и биотехнологија „Георги Д. Ефремов“ при Македонската академија на науките и уметностите, м-р Предраг Јањиќ одржа семинар на тема: „Примена на машинско учење во автоматски протоколи за сегментирање на миелинот во хистолошки примероци”.

Презентацијата на м-р Предраг Јањиќ може да ја погледнете: ТУКА.