Почитувани,

Во организација на Универзитетот Американ колеџ, а во соработка со Центарот за стратегиски истражувања при МАНУ и Институтот за економски истражувања и политики Finance Think, Ве покануваат на тркалезна маса на тема:

МАКЕДОНИЈА МЕГАЛОПОЛИС – И ДРУГИ ИДЕИ ЗА РЕГИОНАЛЕН РАЗВОЈ, СПРЕЧУВАЊЕ НА ИСЕЛУВАЊЕТО И СОЗДАВАЊЕ НА СРЕДНА КЛАСА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

Амфитеатар на МАНУ, 19 декември 2018 година, 10 часот.

Поканата и агендата за тркалезната маса може да ги погледнете: ТУКА.

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук