Untitled logo

Божин ПавловскиДеновиве во издание на AEA Ethnic Publishers Pty Ltd во Австралија излезе од печат 9-та книга на акад. Божин Павловски објавена на англиски јазик под наслов „Зима во лето“. Во текот на наредната година ќе бидат публикувани уште 3 книги на нашиот реномиран писател и академик Божин Павловски, исто така на англиски јазик. Тоа се книгите „Америка, Америка“, „Црвениот хипокрит“ и „Убавицата и мардерот“.