Почитувани,

Македонската академија на науките и уметностите има чест и задоволство да Ве покани на отворањето на изложбата на:

Сергеј Андреевски
„НЕИЗЛОЖЕНИ СЛИКИ“

која ќе се отвори на 31 октомври 2019 година во 20 часот
во Ликовниот салон на МАНУ

Поканата за отворањето на изложбата може да ја погледнете: ТУКА

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk