Почитувани,

Македонската академија на науките и уметностите има чест и задоволство да Ве покани на отворањето на изложбата на:

Сергеј Андреевски
„НЕИЗЛОЖЕНИ СЛИКИ“

која ќе се отвори на 31 октомври 2019 година во 20 часот
во Ликовниот салон на МАНУ

Поканата за отворањето на изложбата може да ја погледнете: ТУКА