Untitled logo

Почитувани,

Во Куќата на Уранија во Охрид се одржува манифестацијата „Научна и уметничка визита 2017“.

Програмата за јули 2017, може да ја погледнете ТУКА.

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk