Македонската академија на науки и уметности и Мисијата на ОБСЕ во Скопје,
Ве покануваат на

Националната конференција “Институционален одговор кон нетолеранцијата – дискриминација и криминал од омраза”.

14 ноември 2014 (петок), во 9,00 часот
во Македонската академија на науки и уметности, Скопје

Програма за настанот – тука.