Почитувани,

Македонската академија на науките и уметностите и Мирослав Масин Ве покануваат на отворањето на изложбата

Подобро на гранка одошто заглавен во лифт

на Мирослав Масин

Ликовен салон на МАНУ, вторник 26 ноември 2019 година во 19 часот

Поканата за изложбата може да ја погледнете: ТУКА