Untitled logo

Македонската академија на науките и уметностите, во заедничка организација со Мисијата на ОБСЕ во Скопје, на 16 ноември 2017 година (четврток), го одбележи Меѓународниот ден за толеранција.

Темата на овогодинешната меѓународна конференција беше „Правото на младите да живеат во свет на толеранција“.

Програмата на Конференцијата може да ја погледнете: ТУКА.

Фотографии од настанот: