Македонската академија на науките и уметностите
има чест да Ве покани на отворање на изложбата

Копнеж по светлина
Проект кој се состои од изложба на фотографии, промоција на фотомонографија и аудиовизуелен запис

Боро Рудиќ (автор на фотографии)
и проф. д-р. Ферид Мухиќ (автор на текст)

Изложбата ќе ја отвори
проф. д-р. Ана Димишковска

Ликовен салон на МАНУ

05 (среда) октомври 2022, во 19 часот

 

Покана: