Почитувани,

По повод новогодишните празници имам чест да Ве поканам на

ТРАДИЦИОНАЛНИОТ НОВОГОДИШЕН СОБИР
одбележување на јубилејни родендени на членови на МАНУ

 

Собирот ќе се одржи на 27 декември 2019 година (петок), во 12 часот.

 

Претседател акад. Таки Фити

Поканата за традиционалниот новогодишен собир може да ја погледнете: ТУКА