Почитувани,

Македонската академија на науките и уметностите има чест да Ве покани на трибина за

ВЛАШКИ ЈАЗИК И КУЛТУРА

 

МАНУ, 21 октомври 2019, 11 ч.

Поканата за трибината може да ја погледнете: ТУКА.