Македонската академија на науките и уметностите
има чест да Ве покани на пристапното предавање
на новоизбраниот член надвор од работниот состав на Академијата 

 акад. Панче Наумов 

 на тема:
 ПАМЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ И ИДНИНАТА НА СВЕТОТ   

Пригодно обраќања ќе одржи акад. Глигор Јовановски

Амфитеатар на МАНУ,
30 мај (вторник) 2023 година, во 12 часот

Покана

 

Фотографии од настанот: