Почитувани,
Ве информираме дека во периодот 18 – 21 октомври 2021 г. ќе се одржат „Денови на руската наука“. Во прилог е програмата за настанот.
Свеченото отворање на настанот е на 18 октомври 2021 г., во 11 часот во Македонската академија на науките и уметностите, со ограничен број на присутни лица.
Настанот ќе се реализира согласно со актуелните протоколи за организирање настани.
Работата во периодот 19 – 21 октомври  2021 г. ќе се одвива онлајн преку апликацијата ZOOM.
Подолу се линковите, одделно за секој ден:
Фотографии од настанот: