Почитувани,

На 5 октомври (сабота) 2019 година во Амфитеатарот на МАНУ, ќе се одржи промоција на два тома на книгата Слова за словата од архиепископот г. г. Стефан, во издание на Македонската православна црква – Охридска архиепископија, чиј промотори ќе бидат д-р Ѓоко Ѓорѓевски, декан на Богословскио факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје, и акад. Витомир Митевски, секретар на Одделението за лингвистика и литературна наука.

Поканата за промоцијата може да ја погледнете: ТУКА