Untitled logo

На 12 октомври 2017 г. во МАНУ беше одржан состанок на Извршниот одбор на МАНУ со Абдулкадар Мемеди, директор на Институтот за геостратешки истражувања и надворешна политика при Министерството за надворешни работи на Република Македонија.

На состанокот беше дискутирано продлабочувањето на соработката на двете институции, а на директорот Мемеди му беше врачена благодарница по повод 50-годишнината на МАНУ.

Фотографии од настанот: