Почитувани,

На 29 ноември 2019 во 10 часот во свечената сала на МАНУ ќе се одржи јавна расправа за Стратегијата за развој на енергетиката до 2040 година, која што е изработена од страна на Центарот за енергетика и одржлив развој при МАНУ и PricewaterhouseCoopers (PwC).

Агендата за јавната расправа може да ја погледнете: ТУКА.

Поканата за јавната расправа може да ја погледнете: ТУКА.