Македонската академија на науките и уметностите
и Природно-математичкиот факултет во соработка 
со Балканскиот институт за вера и култура ја имаат
честа и задоволството да Ве поканат на предавање на

проф. д-р. Лорна Смит од Универзитетот Оксфорд
на тема:
PROTEIN DYNAMICS
AND FOLDING: 
NATURE’S ORIGAMI

Амфитеатар на МАНУ,
5 април (среда) 2023 година, во 12 часот

 

 Покана