Untitled logo


Деновиве во издание на AEA Publishers Pty Ltd во Австралија излезе од печат англиското издание на книгата „Америка, Америка“ на акад. Божин Павловски. Тоа е десетта книга од проектот финансиран од Literature Agency и е плод на уметничките проекти што акад. Божин Павловски ги работи во МАНУ.

 

 

Контакт

Академија на науките и уметностите на Република Северна Македонија – МАНУ
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук