Почитувани,

Истражувачкиот центар за компјутерски науки и информатички технологии при МАНУ Ве поканува на предавање на тема:

ИНСПИРАЦИЈА ОД ПРИРОДА: СЕНЗОРИ ЗА ХИРУРГИЈА 
И ПОДВОДНИ МОРСКИ ИСТРАЖУВАЊА

од д-р Виктор Груев, University of Illinois Urbana-Champaign

Предавањето ќе се одржи на 31 мај (четврток), од 12 до 13 часот, во просториите на МАНУ, во малите сали.
Влез слободен.
Апстрактот може да го погледнете: ТУКА
Поканата за предавањето може да ја погледнете: ТУКА

Контакт

Македонска академија на науките и уметностите
Бул. Крсте Мисирков, 2, П.С. 428
1000 Скопје
Телефон: ++389 (0)2 32 35 400
Факс:++389 (0)2 32 35 500
manu@manu.edu.mk
http://manu.edu.mk

50 години МАНУ–Документи

Фејсбук