Македонската академија на науките и уметностите и Истражувачкиот центар за животна средина и материјали, ја организираат:

ПРВАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НАУКА ЗА МАТЕРИЈАЛИ 

Амфитеатар на МАНУ,
25 ̶ 27 мај (четврток, петок и сабота) 2023 година, со почеток од 08:30 часот.

 

Покана 
Програма

Повеќе информации за настанот на следниот линк.

Фотографии од настанот: