Untitled logo

Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) во соработка со Универзитетот “Гоце Делчев” – Штип, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје и Универзитетот на Југоисточна Европа, со поддршка од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, распишуваат повик за учество на Охридската школа на природно право на тема „Говор на омраза, криминал од омраза и други современи облици на криминалитет“, што ќе се одржи во Охрид од 17 до 23 септември 2017 година.

Повикот за учество може да го погледнете: ТУКА.