Untitled logo

На 15 мај 2017 година, Центарот за стратегиски истражувања при Македонската академија на науките и уметностите и Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење организираа трибина:
„Претприемачкото образование во Република Македонија – проблеми и предизвици“.

Поканата и агендата за трибината може да ја погледнете: ТУКА.

Фотографии од настанот: