Untitled logo


Деновиве во издание на AEA Publishers Pty Ltd во Австралија излезе од печат англиското издание на книгата „Америка, Америка“ на акад. Божин Павловски. Тоа е десетта книга од проектот финансиран од Literature Agency и е плод на уметничките проекти што акад. Божин Павловски ги работи во МАНУ.