На 14 мај 2018 година, во Македонската академија на науките и уметностите се одржа промоција на изданието на МАНУ – РАЗГОВОРИ СО ОМЕР КАЛЕШИ СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ – ПАРИЗ од Луан Старова.

 

Фотографии од настанот: